به گزارش استناد نیوز، عمران عباسی، نماینده حوزه انتخابیه قائمشهر با بیان اینکه حدود یازده سال است این پروژه به حال خود رها شده، اظهار داشت: کل سرفصل اعتبارات دانشگاه پیامنور در سطح کشور تنها ۳۰ میلیارد تومان است که بسیار اندک بوده و پاسخگوی نیازها نیست. در حال حاضر، ساختمان فعلی دانشگاه پیامنور قائمشهر استیجاری، فرسوده و نامناسب برای امر آموزش است.
عباسی با اشاره به تعطیلی واحد پیامنور شهرستان جویبار گفت: در حال حاضر دانشجویان و کارکنان آن واحد به قائمشهر منتقل شدهاند و جمعیت دانشجویی مرکز قائمشهر به بیش از یکهزار نفر رسیده است.
وی ادامه داد: این زمین نیمهکاره ظرفیت مناسبی برای دانشجویان دارد. از استاندار مازندران درخواست داریم تا در کمیته برنامهریزی امسال، اعتباری ویژه برای این پروژه در نظر گرفته شود تا عملیات اجرایی آن از سر گرفته شده و حداقل طبقه اول ساختمان تکمیل شود. این اقدام میتواند دانشگاه پیامنور قائمشهر را از وضعیت فعلی و خانهبهدوشی نجات دهد.
در ادامه این بازدید، مهدی یونسی استاندار مازندران، با تأکید بر اینکه هیچگاه قولی نمیدهد مگر آنکه به نتیجه منجر شود، گفت: فضای سههزار متری برای این پروژه بیش از حد نیاز است و باید فضایی معادل هزار مترمربع برای ساخت در نظر گرفته شود.
وی افزود: استانداری مازندران بخشی از اعتبار موردنیاز برای شروع ساخت طبقه اول را تأمین خواهد کرد.
همچنین درویشی، معاون پژوهشی دانشگاه پیامنور مازندران، در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به پیشینه این پروژه، گفت: طرح احداث ساختمان دانشگاه پیامنور قائمشهر در سال ۱۳۹۵ با اعتبار اولیه سه میلیارد تومان در زمینی به وسعت هزار متر و بهصورت یکطبقه آغاز شد، اما بهدلیل محدودیتهای مالی و کمبود اعتبارات دانشگاه پیامنور، متوقف گردید.
وی تأکید کرد: برای تکمیل این پروژه نیازمند حمایتهای استانی و ملی هستیم. در حال حاضر، مجموع اعتبار اختصاصیافته به کل پروژههای پیامنور در سطح استان تنها ۶ میلیارد تومان است که کفایت لازم را ندارد.
در این بازدید نمایندگان حوزه انتخابیه قائمشهر، فرماندار قائمشهر و مسئولین استاندار مازندران را همراهی کردند.